2012年12月英语六级答案(六级作文历年真题汇总)

英语12月六级答案完整版,能不能过就看它了!

第一套:

听力

1. A) It can benefit professionals and non-professionals alike.

2. B) Stories about some female physicists.

3. C) By including lots of fascinating knowledge.

4. D) It provides experiments they can do themselves.

5. D)He has not idea how to proceed with his dissertation.

6. A) It is too broad.

7. B) Nature.

8. C) List the parameters first.

9. A) The unprecedented high temperature in Greenland.

10. C) It typically appears about once every ten years.

11. B) Iceless summers in the Arctic.

12. C) A strong determination.

13. D) It is most important to have confidence in one’s willpower.

14. A) They could keep on working longer.

15. B) They are subject to change.

16. A) About half of current jobs might be automated.

17. D) They could grade high-school essays just like human teachers.

18. C) It has to rely on huge amounts of previous data.

19. D) The theoretical aspects of sustainable energy.

20. A) Drive trains with solar energy.

21. B) Find a new material for storing energy.

22. D) The poor relation between national health and social care services.

23. A) It was mainly provided by voluntary services.

24. C) Their preference for private services.

25. B) They have long been discriminated against.

阅读

选词填空:

26. dwells

27. B chaos

28. J mammal

29. H fierce

30. D declared

31. A aggressive

32. M remove

33. K monitoring

34.dedicated

35.extinction

信息匹配:

HMNEB AJLGD

仔细阅读:

第一篇:机器人在农业中的应用及其影响

46. What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene?

答案:B- Enjoy more leisure hours

47. What will ‘farmbots’be expected to do?

答案:A- Take up many of the farmers' routines.

48. What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex learning algorithms?

答案: B -Help farmers simplify their farming tasks and management.

49. Why are farmers pressing for robotic farming?

答案:D- Labor shortage is worsening

50. What does the author think future farms will be like?

答案:A- More and more automated.

第二篇:科学家和民众之间的沟通以及对于科普的影响

51. What does the example of climate change serve to show?

答案: D – Common folks’ scientific knowledge can sway policy making。

52. What should non-scientists do to ensure their quality of life?

答案: B- Acquire a basic understanding of medical science

53. Why is it important for scientists to build a good relationship with the media?

答案: A- It helps them to effectively popularize new scientific information.

54. What does the author say is the problem with science journaism?

答案: C-It may give inaccurate or distorted information to the public.

55. What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

答案:D- Improve their communication skills.

翻译

近年来,中国越来地多的博物馆免费向公众开放。博物馆展览次数和参观人数都明显增长。在一广受欢迎的博物馆门前,排长队已很常见。这些物馆必须采取措施限制参观人数,如今,展览形式越来越多样。一些大型博物馆利用媒体和虚拟现实等先进技术,使展见更具观引力。不少博物馆还举办在线展览,人们可在网上观赏珍稀展品。然而,现场看展品的体验对大多数参观者还是更具吸引力。

参考译文:

In recentyears, more and more museums in China have been open to the publicfor free, as a result of which the numbers of both exhibitions and visitorshave risen remarkably. It is common to see people waiting in long Linesat the gate of some popular museums, which are forced to take measuresto limit tie number of visitors. Today. the forms of exhibitionare more varied . Some of the large museums employ advancedtechnologies like media and virtual reality to make their exhibitions moreattractive. In addition, many museums hold on-line exhibitionsso hat people can appreciate those precious exhibits. How ever, it is stillmore attractive for most visitors to see the exhibits on the scene.

第二套:

写作

怎么平衡工作职责和个人利益

(这个到底是翻译为利益还是兴趣目前是有争议的)

听力

1. C)Take a picture of him.

2. A)Gaining great fame on the Internet

3. B)Editing his pictures and posting them online

4. A)They are far from satisfactory

5. A)A series of interviews with outstanding physicists

6. B)The origin of the universe.

7. D)Why there is a universe at all.

8. C)the universe formed due to a sufficient amount of matter

9. B)she woke up speaking with a different accent

10. A)It is usually caused by a stroke or brain injury

11. C) Russian

12. D) Books about swimming.

13. B)She published a guide to London ‘s best swimming spots.

14. C) They were prohibited from swimming

15. C)She was the first woman to swim across the English Channel

16. A) Build a machine that can detect lies

17. B)They are skeptical of its reliability.

18. A)It is not to be trusted at all.

19. C) Each village there speaks a totally different language.

20. C) More are found in tropical regions than in the mild zones.

21.D)There is no conclusive account for the cause of language diversity.

22. A)Its middle-class is disappearing.

23. B)They could realize their dreams though hard work.

24. D) Full employment.

25. C) Hire part-time employees only.

阅读

选词填空:

26. F grasp

27. C evaluated

28. A predators

29. E filtering

30. M significant

31. K raising

32. O typical

33. N suffer

34. H minimize

35. L resist

信息匹配:

KIEMG OCLFD

仔细阅读:

第一篇:高等数学在美国的教育方法引起了美国教育界的争论

46. what does the author say about ordinary Americans?

答案:B- They think math is a complex subject

47. What is the general complaint about Americas math education according to Hacker?

答案: A- America is not doing as well as China

48. What does Andrew Hackers Numeracy 101 aim to do?

答案: : B-enable students to make practical use of basic math.

49. What does Maria Drouikova suggest math teachers do in class?

答案: : A-make complex concepts easy to understand.

50. What does Pamela Harris think should be the goal of math education?

答案: C- To broaden Americans perspectives on math.

第二篇:机器人在护理老人方面有很大的贡就

51. What does the author say about Japan?

答案: : B – It takes the lead in providing robotic care

52. What do we learn about the robot Terapig

答案: : C-it does not have much direct contact with patients53. What are telepresence robots designed to do?

答案: : D – Facilitate communication between patients and doctors or family members.

54. What is one special feature of the robot Actroid F?

答案: : A- It interacts with patients just like a human companion.

55. What can we infer from the last paragraph?

答案:C- Robots will not make nurses redundant.

翻译

中国越来热视公众图书馆,井鼓励人们充分分加以利用。新近公布的统计数字表明,中国的公共图书馆数量在逐年增长。许多图书馆通过翻新和扩建,为读者创造了更为安静、舒适的环境。大型公共图书馆不仅提供种类繁多的参考资料,而且定期举办讲座、展览等活动。近年来,也出现了许多数字图书馆,从而节省了存放图书所需的空间。一些图书馆还推出了自助服务系统,使读者借书还书更加方便,进一步满足了读者的需求。

参考译文:

China attaches more and more importance to public libraries and encourage people to make full use of them. The newly publicized statistics demonstrate that tie number of public libraries in China is increasing year by year. Many libraries, through renovation and expansion, have created a quieter and more comfortable convironment for readers. Large public libraries not only provide a large variety of references but also hold activities like lectures and exhibitions. Many digital libraries have appeared in recent years, saving much space for keeping books. Some libraries are equipped with the self-service system, which facilitates book-borrowing and book-returning, thus satisfying the readers demand further.

第三套:

写作

怎么平横工作和休闲

阅读

选词填空:

26. A advances

27. l otherwise

28. F devising

29. J predators

30. B boundaries

31.G elsewhere

32. K primarily

33. M spotted

34. D currently

35. E determine

长篇阅读:

Resilience is about how you recharge not how you endure

DJLAE KIBGC

仔细阅读:

第一篇:孩子幼年的注意力问题对于自身未来发展的影响

46. What is the focus of thenew study from Duke University?

答案:B -The predictors of children’s academic success.

47. How did the researchersensure that their findings are valid?

答案:A -By attaching equal importanceto all possible variables examined.

48. What do we learn from thefindings of the Duke study?

答案:B – There are more children withattention difficulties than previously thought.

49. What does the Duke studyfind about children better accepted by peers?

答案:A -They do better academically.

50. What can we conclude fromthe Duke study

答案:C – Social skills are playing akey role in children’s development.

第二篇:智能手机对于心理学研究的影响

51. What does the author sayabout the negative impact of smart phones?

答案: C -it is not so obvious but hascaused some concern.

52. What is considered a lessobvious advantage of smartphone technology?

答案: D–it greatly improves researchon human behavior.

53.What characterizes traditional psychological research?

答案: B-it relies on lab observationsand participants reports.

54. How will future psychological studies benefit individuals?

答案: A- By helping them pin downtheir unusual behaviors.

55. What do we learn aboutcurrent psychological studies?

答案: B- They are increasingly focusedon real-life situations.

翻译

近年来,中国政府进一步加大体有馆建设投资,以更好地满足人们快增长地健身需求。除了新建体育馆外,许多城市还采取了改造旧工厂和商业建筑等措施,来增加当地体育馆的数量。在政府资金的支持下,越未越多的体育馆向公众免费开放,或者只收取少量费用。许多体育馆通过应用现代信息技术大大提高了服务质量。人们可以方便地在先预订场地和付费。可以预见,随着运动设施地不断改善,愈来愈多的人将会去体育馆健身。

参考答案:

In recent years, the Chinese government has made more investment into the construction of gymnasiums to meet the people’s rapidly-growing demands for bodybuilding. Besides, many cities have increased the number of gymnasiums by modifying old factories and commercial buildings. Under the support of the government’s fund,more and more gymnasiums are open to the public for free or for a low fee. Many have improved their service through modern information technology so that people can book and pay in advance. It can be predicted that with the continuous improvement of sports facilities more and more people will do exercise in Gymnasiums.

版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请发送邮件至 1543690857@qq.com 举报,一经查实,本站将立刻删除。
(0)
打赏 微信扫一扫 微信扫一扫

相关推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。